Vino Degusto

Foto
De wijnwereld is er eentje die zich niet eenvoudig laat temmen. De grote verscheidenheid aan druiven, wijnstijlen, vinificatieprocessen en zoveel andere zaken die aan wijn te linken zijn, zorgen ervoor dat er aan wijnwinkels geen tekort is. U stelt zich dan ook terecht de vraag waarin wij verschillen van de andere.

Laat ons toe het u te vertellen!
Wij onderscheiden ons door de familiale setting waarin Kwaliteit, Exclusiviteit en Passie de drijfveren zijn!

Vino Degusto is al meer dan tien jaar een gevestigde waarde in de wijnwereld. Midden 2018 hebben wij de fakkel overgenomen van het toenmalige France & Co Wines. Kort na deze overname besloten we onze eigen touch te geven aan de zaak. Dit deden we door een naamswijziging door te voeren, France & Co Wines werd Vino Degusto. De waarden en de kwaliteit bleven behouden en worden nog steeds verder geoptimaliseerd evenals het engagement om onze goede tradities verder te zetten. 

Vol passie zoeken wij naar producten die met vakmanschap werden gemaakt om ze jullie te laten ontdekken en er van te genieten. Dit zorgt ervoor dat wij u met veel plezier kunnen toevertrouwen dat wij voor vele van onze wijnen, exclusieve verdeler voor de Belgische markt zijn. Ons assortiment is in deze toegankelijk voor zowel particulieren als professionelen.

Bij Vino Degusto proef, ontdek en beleef je onze producten. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit, exclusiviteit en terroir primeren bij het product dat door u gedegusteerd wordt! Als Sommelier-Conseil zien wij het dan ook als onze plicht om te luisteren naar uw voorkeuren en u te adviseren in functie van uw noden!

Uitkijkend naar een volgende ontmoeting, 
Team Vino Degusto